"Nytt namn, ny logga, samma pålitlighet"

Projekt

På KJ Byggadmin är vi stolta över vår förmåga att effektivt leda komplexa byggprojekt från start till mål. Vår gedigna erfarenhet täcker alla stadier av byggprocessen, från initial behovsanalys till slutliga garantianmärkningar under förvaltningsskedet. Vi har framgångsrikt hanterat en mängd stora byggprojekt inom olika sektorer.

I flertal kommuner har vi haft ansvaret för utvecklingen av en rad viktiga anläggningar, däribland idrottsanläggningar, skolor, förskolor samt vård och omsorgsboenden. Vårt arbete inkluderar både nyproduktion och ombyggnadsprojekt, där vi kombinerar nytänkande med funktionella lösningar för att möta nutida behov.

Ett exempel på vårt framgångsrika arbete är Tegelhagens skola i Sollentuna, som var nominerad till Årets Skol- och Förskolebyggnad 2020. Denna nominering är ett bevis på vårt engagemang och vår förmåga att leverera utbildningsmiljöer som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna.

Låt oss tillsammans förverkliga projekt som gör skillnad. Kontakta oss för att utforska hur vi kan stödja ditt nästa byggprojekt

“På KJ Byggadmin, är vi dedikerade till att med personligt engagemang och oantastlig integritet, inte bara möta utan överträffa våra kunders förväntningar. Vi är stolta över vår förmåga att leverera exceptionell kreativitet och kompetens i varje projekt. Vår höga servicenivå och effektivitet i genomförandet säkerställer att varje kunds vision blir verklighet, med resultat som beständigt imponerar och överträffar standarden.”