"Nytt namn, ny logga, samma pålitlighet"

Om oss

Välkommen till K J Byggadmin, där vår passion för byggnation har drivit oss sedan starten 1999. Som ett personalägt företag är vi idag tio personer starkt team, vars expertis inom projektledning, byggledning, projekteringsledning, entreprenadbesiktningar och kontrollansvarig-PBL är oöverträffad.

Vår framgång bygger på ett omfattande nätverk av sakkunniga och projektörer som täcker alla tänkbara fackområden. Detta gör oss till en av de mest kompetenta och mångsidiga aktörerna inom byggbranschen. Vi har förtroendet att leverera projekt för både beställare inom kommunala och statliga verksamheter samt privata fastighetsägare.

Med våra solida kunskaper om Lagen om offentlig upphandling och vårt väl genomarbetade kvalitetsledningssystem FR 2000, garanterar vi inte bara efterlevnad av högsta möjliga standarder för verksamhetskrav, tider, ekonomi, kvalitet, myndighetskrav och miljökrav, utan vi överträffar också regelbundet våra kunders förväntningar.

Vår erfarenhet sträcker sig över ett brett spektrum av olika entreprenadformer. Vi är stolta över att arbeta med olika miljöklassificeringssystem som Green Building, Miljöklassad byggnad och LEED.

Vi är visionärer som formar framtidens byggprojekt. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar. Kontakta oss idag!